|
TheMare
|
 |
« on: March 02, 2010, 03:01:45 am » |
|
Super Ponuda: - Prodajem Hondu: crna boja, felge od komšijine astre, kastofon iz babinog mondea, volan sa jaranovog punta, školjka iz amidžine garaže.
Taxi
Idu dva policajca ulicom mrtvi pijani i vide taksistu i pitaju ga: - "Koliko treba da odvezeš tri osobe do Prištine?" Taksista odgovara: - "Ali vas je dvojica!" Policajac odgovara: - "Pa zar ti ne ideš s nama?"
Julije Cezar
- Šta bi u današnje vrijeme bio rimski imperator Julije Cezar? - Golman u Interu!
Prečke i Stative
Pita neki novinar Ćiru Blaževića: - "Gospodine Ćiro, čime se vaši reprezantivci bave u slobodno vrijeme?" A Ćiro mu odgovara: - "U slobodno vrijeme gađamo Prečke i Stative."
Dobar igrač
Razgovaraju dva trenera: - "Pogledajte samo koliko je jak taj igrač." - "Prošle sezone je slomio 4 kosti." - "Pa kosti mu izgleda brzo zacjeljuju?" - "Ne, nije slomio svoje kosti."
Lincoln
Galami nastavnik na Muju: - "Znaš li ti Mujo da je Abraham Lincoln u tvojim godinama bio odličan učenik?" A Mujo će: - "A znate li vi nastavniče da je Abraham Lincoln u vašim godinama bio predsjednik Amerike."
Informaticar Kuci
Muž (vraca se kasno sa posla): - "Zdravo dušo. Logiram se..." Žena: - "Što misliš o kupovini novog televizora?" Muž: - "Internal error. Out of resources." - "Daj mi kreditnu karticu, želim u kupovinu." - "Sharing Violation. Access denied..." - "Voliš li me koliko voliš i svoj kompjuter ili ti služim samo za zabavu?" - "Too many parameters..." - "Pogriješila sam što sam se udala za tebe." - "Data type mismatch." - "Ti si totalno lud." - "...by Default." - "Što je s tvojom placom?" - "File in use. Try again later." - "Što ti se dogodilo s autom jutros?" - "System is unstable. Press CTRL + ALT + DEL to Reboot." - "Hoceš popiti još malo vina?" - "File system is full." - "Što misliš o mojoj familiji?" - "Unknown Virus.
Tunel
- Pesimist vidi samo tamu u tunelu. - Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. - Realist vidi da je to svjetlo ustvari vlak. - A strojovođa vidi 3 idiota na pruzi.
|
|
|
|
|
|
|
|